Dry Age & Wine

Pris:
kr. 1.895,-
Fredag
Entrecôte
Feb 7, 2025 20:00
Finn oss på Google maps
Fredag 7. februar og lørdag 8. februar inviterer Entrecôte Aker Brygge til en eksklusiv kveld med 21 dagers tørrhengt Côte de Boeuf i samarbeid med Wulff og Norwegian Beverage Group.
Book

Info om booking kommer snart

Dry Age & Wine – En Smakfull Kveld

Denne kvelden serverer vi vår signaturrett, 21 dagers tørrhengt Côte de Boeuf fra Greater Omaha, perfekt akkompagnert av matchende viner nøye utvalgt for anledningen.

Hva er Côte de Boeuf?

Côte de Boeuf er entrecôte med bein, og tørrhengingsprosessen vi bruker gir kjøttet sin unike og intense smak. I denne prosessen benyttes spesialskap med svært lav luftfuktighet, som modner kjøttet og trekker ut væske. Resultatet? En smaksopplevelse uten sidestykke.

Eksklusiv vinsmaking

Vi er stolte av å ha med oss Mads Samuelsen fra Norwegian Beverage Group, som vil guide deg gjennom viner fra deres portefølje. Hver vin er nøye plukket for å komplimentere kveldens meny.

NB! Kun 40 plasser tilgjengelig per kveld – sikre deg en plass før det er for sent!

Meny for kvelden

Forrett:

  • Krokett av okse
  • Estragonmajones
  • Brød og aioli

Hovedrett:

  • 21 dagers tørrhengt Côte de Boeuf fra Greater Omaha (ca. 300 g)
  • Sesongens grønnsaker
  • Pommes frites
  • Bearnaise

Dessert:

  • Petit Four